Ügyfeleink harmonikus, hosszú távú munkavégzésének érdekében létrehoztuk a Forrás Akadémia oktatóközpontot. Az Akadémia kiemelt célja a Forrás Integrált Ügyviteli Rendszer felhasználóinak átfogó, gyakorlati képzése, ezzel is segítve hatékony napi munkavégzésüket. Szakembereink gazdasági eseményeken keresztül mutatják be a Forrás működését és gyakorlati példákkal segítik elő a rendszer használatának elsajátítását. 

 


ELÉRHETŐSÉGEINK
 

Forrás Akadémia
+36 1 450 2200

forras.akademia@griffsoft.hu


A Forrás Akadémia emellett új távlatokat is nyit a hallgatók számára, 2014 őszétől megújult széles körű, komplex képzéskínálattal és könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzésével várjuk az érdeklődőket Budapesten és Balatonföldváron. 

Alapozó képzéseinket főként kezdő felhasználóknak ajánljuk, valamint azoknak, akik a tematikában szereplő valamely területhez kapcsolódó gazdasági események magabiztos rögzítését szeretnék elsajátítani a Forrás-SQL, illetve .NET-ben.

Ráépülő és tematikus képzéseinket elsősorban azon felhasználóinknak ajánljuk, akik alapozó képzéseinken részt vettek, és az államháztartási számvitel szerint működő Forrás-SQL és Forrás .NET rendszert a napi gyakorlatban, rutinszerűen legalább fél éve használják.


Képzéseinkkel kapcsolatos legfrissebb információkért
itt iratkozhat fel hírlevelünkre.

 

 

 

FELNŐTTKÉPZÉSI TÖRVÉNY HATÁLYA ALÁ NEM TARTOZÓ KÉPZÉSEINK:

 

Eszköz alapozó oktatás a Forrás. NET rendszerben

Kétnapos eszköz alapozó képzésünk célja a Forrás .NET rendszer Eszközök moduljának és funkcióinak bemutatása. A képzés során a résztvevők gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el többek között az eszköz pénzforgalmi és pénzforgalom nélküli állomány-növekedés és -csökkenés rögzítésének módját, az eszköz átsorolásokat, a leltározás folyamatát, az általános lekérdező használatát, továbbá az időszaki zárás folyamatát és feltételrendszerét. 

A képzés időpontja: 2019. szeptember 18-19.

További információ és jelentkezés..

 

Pénzügy-számvitel ráépülő oktatás Forrás .NET rendszerben

Kétnapos pénzügy-számvitel ráépülő képzésünk magában foglalja az előirányzatokhoz és kötelezettségvállalásokhoz kapcsolódó feladatok áttekintését, mint például az előirányzat maradvány felhasználását, a kötelezettségvállalások dimenzióinak beállítását, módosítását és javítását, a szállítói és vevői előleg kezelését, valamint a kontírozást és a főkönyvi feladást. A könyvviteli zárlati feladatok áttekintésére is sor kerül a Forrás .NET-ben, mely során bemutatásra kerül a folyószámla kivonatok készítése és egyeztetése, a késedelmi kamatlevelek és egyenlegközlő levelek generálása, a pénzügyi és költségvetési könyvvezetés helyességének ellenőrzése.

A képzés időpontja: 2019. szeptember 24-25.

További információ és jelentkezés..

 

Forrás .NET Pénzügy általános forgalmi adó képzés

Az egynapos oktatásunk az ÁFA bevallás és ÁFÁ-val kapcsolatos gyakori problémák és megoldások bemutatására koncentrál. A képzés célja, hogy a felhasználók megismerjék többek között az ÁFA bevallásokra vonatkozó szabályokat, a bevallás elkészítésének módját, az önrevíziót, valamint a szállítói és vevői bizonylatok rögzítését.

A képzés időpontja: 2019. szeptember 26.

További információ és jelentkezés..

 

Számvitel alapozó oktatás a Forrás .NET rendszerben

Két napos oktatásunk a Pénzügyi-Főkönyvi modulok rögzítési funkcióinak bemutatására koncentrál. A képzés célja, hogy a felhasználók megismerjék többek között a Forrás rendszer pénzügy-számviteli alrendszerének szerepét, moduljait és kapcsolódásait a rendszeren belül. Ismertetjük a Forrás .NET általános karbantartó felületét, az előirányzatok nyilvántartását, a támogatások kezelését kapcsolódó függő kötelezettség és időbeli elhatárolások rögzítésével, főkönyvi vegyes könyvelések rögzítését, valamint a K11 beszámoló űrlapok előállítását.

A képzés időpontja: 2019. október 1-2.

További információ és jelentkezés..

 

Kötelezettségvállalások kezelése a Forrás .NET rendszerben képzés

Egynapos képzésünk során bemutatásra kerülnek az előzetes kötelezettségvállalások rögzítése és nyilvántartása, a szerződéses kötelezettségvállalások módosítása, a kötelezettségvállalások analitikus kimutatása, az éves bér-kötelezettségvállalások rögzítése és a végleges kötelezettségvállalás generálása előzetes kötelezettségvállalásból.

A képzés időpontja: 2019. október 8.

További információ és jelentkezés..

 

Személyi juttatások kezelése a Forrás .NET rendszerben

Személyi juttatások kezelése a Forrás .NET-ben képzésünk célja a személyi juttatások kezelésével kapcsolatos Forrás ismeretek bemutatása 1-es módszer alapján történő előzetes bér kötelezettségvállalás rögzítésével. Az oktatás során felhasználóink elsajátíthatják többek között az éves bér kötelezettségvállalás rögzítésének menetét és főkönyvi feladását, az illetményelőleg, a nettó bér, a járulékok és levonások kezelését, továbbá a végleges bér kötelezettségvállalás generálását.

A képzés időpontja: 2019. október 9.

További információ és jelentkezés..

 

Eszköz záró és leltár oktatás a Forrás .NET rendszerben

Egynapos eszköz záró és leltár képzésünk célja a Forrás .NET rendszer Eszközök modul zárási és leltár funkcióinak bemutatása. A képzés során a résztvevők gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el többek között az eszköz zárásának feltételrendszerét, lépéseit, javítási módszereit, valamint a leltározás folyamatának analitikában végzendő részét.

A képzés időpontja: 2019. október 9.

További információ és jelentkezés..

 

Kötelezettségvállalások kezelése a Forrás .NET rendszerben ráépülő képzés

Egynapos ráépülő képzésünk során bemutatásra kerülnek az előzetes kötelezettségvállalásokkal kapcsolatos gazdasági események melyek nyilvántartása túlmutat az alapozó képzésünk keretein, úgymint a fedezetekkel kapcsolatos műveletek, a devizás és több évet érintő előzetes kötelezettségvállalások nyilvántartása, az előzetes kötelezettségvállalások, szerződések, szabad előirányzatok haladó szintű kimutatásai és a kötelezettségvállalásokhoz kapcsolódó ügyviteli szerviz funkciók.

A képzés időpontja: 2019. október 10.

További információ és jelentkezés..

 

Személyi juttatások kezelése a Forrás .NET rendszerben ráépülő képzés

Egy napos ráépülő képzésünk magában foglalja a bér jellegű kifizetés rögzítését, pályázati forrásból történő bér könyvelését, kötelezettségvállalások kimutatását, valamint számfejtés rögzítésére is sor kerül számfejtett összeghez. Az oktatás során elsajátíthatják a bér kötelezettségvállalás ellenőrzését, egyeztetési lehetőségeket, a dimenzió eltérések miatt hibák keresését és azok javítását is, valamint a téves bértechnikai egyedi gyűjtő használat javítását is.

A képzés időpontja: 2019. október 15.

További információ és jelentkezés..

 

Készlet alapozó képzés a Forrás .NET rendszerben

Kétnapos oktatásunk célja a készlet modulok szerepének, elhelyezkedésének ismertetése a Forrás .NET rendszerben. A képzésen megismerkedhetnek a modul logikai felépítésével, készletnyilvántartás modullal, leltározás folyamatával, valamint az időszaki zárás folyamatával.

A képzés időpontja: 2019. október 28-29.

További információ és jelentkezés..

 

Általános lekérdező a Forrás .NET eszköz alrendszerében

Az általános lekérdező oktatásunk során a FORRÁS rendszer felhasználói megismerhetik az általános lekérdező struktúráját és alapfunkcióit, az egyszerű riport összeállításának menetét, valamint az általános lekérdező haladó funkciói is bemutatásra kerülnek, mint például a sorkiemelés, lapkiemelés, összesítés stb. 

A képzés időpontja: 2019. október 30.

További információ és jelentkezés..

 

Személyi juttatások kezelése a Forrás SQL rendszerben

Személyi juttatások kezelése a Forrás SQL-ben képzésünk célja a személyi juttatások kezelésével kapcsolatos Forrás ismeretek bemutatása 1-es (B) módszer alapján történő előzetes bér kötelezettségvállalás rögzítésével. Az oktatás során felhasználóink elsajátíthatják többek között az éves bér kötelezettségvállalás rögzítésének menetét és főkönyvi feladását, az illetményelőleg, a nettó bér, a járulékok és levonások kezelését, továbbá a végleges bér kötelezettségvállalás generálását, valamint a bér pályázati forrásból történő könyvelését.

A képzés időpontja: 2019. október 30.

További információ és jelentkezés..


 

 

 

KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSEINK:

 

Államháztartási szakterületen számvitel témakörben, valamint vállalkozási szakterületen nem számvitel témakörben indított továbbképzésünkkel összesen 16 kreditpontot szerezhetnek a képzésen résztvevők.

Adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők részére várhatóan 5 kreditpontot ér a továbbképzésen való részvétel.

 

BUDAPESTA képzés időpontja: 2019. SZEPTEMBER 16-17.
A képzési programok megnevezése: 
 -
Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen költségvetési szervnél foglalkoztatott könyvelők részére - 2019. - 12 kreditpont
 - 2019. évi adóváltozások: SzJA, ÁFA, TAO - 4 kreditpont
Oktatók: 
 - Schmidt Anikó, a Forrás Akadémia vezető oktatója
 - dr. Tolnai Márta, okleveles adószakértő

További információ és jelentkezés...

 A képzés időpontja: 2019. OKTÓBER 10-11.
A képzési programok megnevezése: 
- Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen költségvetési szervnél foglalkoztatott könyvelők részére - 2019. - 12 kreditpont
 - 2019. évi adóváltozások: SzJA, szocho, KATA, TAO, ÁFA és helyi adók - 4 kreditpont
Oktatók: 
 - Szamkó Józsefné, okleveles könyvvizsgáló
 - Sándorné Új Éva, okleveles adószakértő

További információ és jelentkezés..

 

 


 

 

FELNŐTTKÉPZÉSI TÖRVÉNY HATÁLYA ALÁ TARTOZÓ KÉPZÉSEINK:

 

 

2018-as évünk számokban...

 

Képzési tevékenységünk:

  • Tanúsítványt szerzett résztvevők aránya: 87,5%
  • Átlagos szakmai záróvizsgaeredmény: 77,3%
  • Felnőttképzésben résztvevők átlagos általános elégedettsége: 81,6%
  • Önálló saját tananyag: 58
  • E-learning kurzusok száma: 6
  • Kiküldött hírlevelek száma: 22

 

 

Mérlegképes továbbképzések száma:

  • Budapesten 4 csoport
  • Szegeden 1 csoport 

 

 


 

 

FORRÁS RENDSZER SZÁMVITELI ADMINISZTRÁTOR KÉPZÉS 

E-001440/2016

 

A több mint 200 órás képzésünk célja, hogy releváns, naprakész számviteli elmélet és Forrás-specifikus gyakorlati tudással rendelkező szakembereket képezzünk, akik alkalmasak lesznek mind a vállalkozási, mind az államháztartási számvitel területén a Forrás Gazdálkodási Rendszert használni, valamint az ehhez szükséges kompetenciákat a képzés során megszerezni.

 

Bővebb információ és jelentkezés...

 

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

GriffSoft Informatikai Zrt.
1041 Budapest, Görgey Artúr utca 69-71.
telefon: +36 1 450 2200
fax: +36 1 239 0056

www.griffsoft.hu

 


 

 

KIFO felhasználói dokumentáció

Letölthető formátum

 

 


 

 


A Forrás Akadémia aktuális oktatási kínálatán túl az általunk szervezett
összes képzés tematikáját megtekintheti honlapunkon.


OKTATÁSI TEMATIKÁINK MEGTEKINTÉSE

 


 

ESETTANULMÁNY


 Az önkormányzatok nettó finanszírozásának kezelése Forrás SQL-ben


Megjelent az önkormányzatok nettó finanszírozásának kezelését bemutató esettanulmányunk, melynek célja az önkormányzati alrendszert érintő speciális kérdés – a nettó finanszírozás – kapcsán megjelenő tételek esettanulmány szemléletű megközelítése. 

Bővebb információ....
 

 


 

 

Képzéseinkkel kapcsolatos legfrissebb információkért
itt iratkozhat fel hírlevelünkre.


 

 


 

Eszköz alapozó oktatás a Forrás. Net rendszerben

Kétnapos eszköz alapozó képzésünk célja a Forrás .NET rendszer Eszközök moduljának és funkcióinak bemutatása. A képzés során a résztvevők gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el többek között az eszköz pénzforgalmi és pénzforgalom nélküli állomány-növekedés és -csökkenés rögzítésének módját, az eszköz átsorolásokat, a leltározás folyamatát, az általános lekérdező használatát, továbbá az időszaki zárás folyamatát és feltételrendszerét. 

A képzés időpontja: 2019. szeptember 18-19.

 

Bővebb információ és jelentkezés »

Pénzügy-számvitel ráépülő oktatás Forrás .NET rendszerben

Kétnapos pénzügy-számvitel ráépülő képzésünk magában foglalja az előirányzatokhoz és kötelezettségvállalásokhoz kapcsolódó feladatok áttekintését, mint például az előirányzat maradvány felhasználását, a kötelezettségvállalások dimenzióinak beállítását, módosítását és javítását, a szállítói és vevői előleg kezelését, valamint a kontírozást és a főkönyvi feladást. A könyvviteli zárlati feladatok áttekintésére is sor kerül a Forrás .NET-ben, mely során bemutatásra kerül a folyószámla kivonatok készítése és egyeztetése, a késedelmi kamatlevelek és egyenlegközlő levelek generálása, a pénzügyi és költségvetési könyvvezetés helyességének ellenőrzése.

A képzés időpontja: 2019. szeptember 24-25.

Bővebb információ és jelentkezés »

Forrás .NET Pénzügy általános forgalmi adó képzés

Az egynapos oktatásunk az ÁFA bevallás és ÁFÁ-val kapcsolatos gyakori problémák és megoldások bemutatására koncentrál. A képzés célja, hogy a felhasználók megismerjék többek között az ÁFA bevallásokra vonatkozó szabályokat, a bevallás elkészítésének módját, az önrevíziót, valamint a szállítói és vevői bizonylatok rögzítését.

A képzés időpontja: 2019. szeptember 26.

Bővebb információ és jelentkezés »

Számvitel alapozó oktatás a Forrás .NET rendszerben

Két napos oktatásunk a Pénzügyi-Főkönyvi modulok rögzítési funkcióinak bemutatására koncentrál. A képzés célja, hogy a felhasználók megismerjék többek között a Forrás rendszer pénzügy-számviteli alrendszerének szerepét, moduljait és kapcsolódásait a rendszeren belül. Ismertetjük a Forrás .NET általános karbantartó felületét, az előirányzatok nyilvántartását, a támogatások kezelését kapcsolódó függő kötelezettség és időbeli elhatárolások rögzítésével, főkönyvi vegyes könyvelések rögzítését, valamint a K11 beszámoló űrlapok előállítását.

A képzés időpontja: 2019. október 1-2.

Bővebb információ és jelentkezés »

Kötelezettségvállalások kezelése a Forrás .NET rendszerben képzés

Egynapos képzésünk során bemutatásra kerülnek az előzetes kötelezettségvállalások rögzítése és nyilvántartása, a szerződéses kötelezettségvállalások módosítása, a kötelezettségvállalások analitikus kimutatása, az éves bér-kötelezettségvállalások rögzítése és a végleges kötelezettségvállalás generálása előzetes kötelezettségvállalásból.

A képzés időpontja: 2019. október 8.

 

 

 

Bővebb információ és jelentkezés »

Személyi juttatások kezelése a Forrás .NET rendszerben

Személyi juttatások kezelése a Forrás .NET-ben képzésünk célja a személyi juttatások kezelésével kapcsolatos Forrás ismeretek bemutatása 1-es módszer alapján történő előzetes bér kötelezettségvállalás rögzítésével. Az oktatás során felhasználóink elsajátíthatják többek között az éves bér kötelezettségvállalás rögzítésének menetét és főkönyvi feladását, az illetményelőleg, a nettó bér, a járulékok és levonások kezelését, továbbá a végleges bér kötelezettségvállalás generálását.

A képzés időpontja: 2019. október 9.

Bővebb információ és jelentkezés »

Eszköz záró és leltár oktatás a Forrás .NET rendszerben

Egynapos eszköz záró és leltár képzésünk célja a Forrás .NET rendszer Eszközök modul zárási és leltár funkcióinak bemutatása. A képzés során a résztvevők gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el többek között az eszköz zárásának feltételrendszerét, lépéseit, javítási módszereit, valamint a leltározás folyamatának analitikában végzendő részét.

A képzés időpontja: 2019. október 9.

 

Bővebb információ és jelentkezés »

Kötelezettségvállalások kezelése a Forrás .NET rendszerben ráépülő képzés

Egynapos ráépülő képzésünk során bemutatásra kerülnek az előzetes kötelezettségvállalásokkal kapcsolatos gazdasági események melyek nyilvántartása túlmutat az alapozó képzésünk keretein, úgymint a fedezetekkel kapcsolatos műveletek, a devizás és több évet érintő előzetes kötelezettségvállalások nyilvántartása, az előzetes kötelezettségvállalások, szerződések, szabad előirányzatok haladó szintű kimutatásai és a kötelezettségvállalásokhoz kapcsolódó ügyviteli szerviz funkciók.

A képzés időpontja: 2019. október 10.

Bővebb információ és jelentkezés »

Személyi juttatások kezelése ráépülő képzés a Forrás .NET rendszerben

Egy napos ráépülő képzésünk magában foglalja a bér jellegű kifizetés rögzítését, pályázati forrásból történő bér könyvelését, kötelezettségvállalások kimutatását, valamint számfejtés rögzítésére is sor kerül számfejtett összeghez. Az oktatás során elsajátíthatják a bér kötelezettségvállalás ellenőrzését, egyeztetési lehetőségeket, a dimenzió eltérések miatt hibák keresését és azok javítását is, valamint a téves bértechnikai egyedi gyűjtő használat javítását is.

A képzés időpontja: 2019. október 15.

Bővebb információ és jelentkezés »

Készlet alapozó képzés a Forrás .NET rendszerben

Kétnapos oktatásunk célja a készlet modulok szerepének, elhelyezkedésének ismertetése a Forrás .NET rendszerben. A képzésen megismerkedhetnek a modul logikai felépítésével, készletnyilvántartás modullal, leltározás folyamatával, valamint az időszaki zárás folyamatával.

A képzés időpontja: 2019. október 28-29.

Bővebb információ és jelentkezés »

Általános lekérdező a Forrás .NET eszköz alrendszerében

Az általános lekérdező oktatásunk során a FORRÁS rendszer felhasználói megismerhetik az általános lekérdező struktúráját és alapfunkcióit, az egyszerű riport összeállításának menetét, valamint az általános lekérdező haladó funkciói is bemutatásra kerülnek, mint például a sorkiemelés, lapkiemelés, összesítés stb. 

A képzés időpontja: 2019. október 30.

Bővebb információ és jelentkezés »

Személyi juttatások kezelése a Forrás SQL rendszerben

Személyi juttatások kezelése a Forrás SQL-ben képzésünk célja a személyi juttatások kezelésével kapcsolatos Forrás ismeretek bemutatása 1-es (B) módszer alapján történő előzetes bér kötelezettségvállalás rögzítésével. Az oktatás során felhasználóink elsajátíthatják többek között az éves bér kötelezettségvállalás rögzítésének menetét és főkönyvi feladását, az illetményelőleg, a nettó bér, a járulékok és levonások kezelését, továbbá a végleges bér kötelezettségvállalás generálását, valamint a bér pályázati forrásból történő könyvelését.

A képzés időpontja: 2019. október 30.

Bővebb információ és jelentkezés »

Forrás rendszer számviteli adminisztrátor

A több mint 200 órás képzésünk célja, hogy releváns, naprakész számviteli elmélet és Forrás-specifikus gyakorlati tudással rendelkező szakembereket képezzünk, akik alkalmasak lesznek mind a vállalkozási, mind az államháztartási számvitel területén a Forrás Gazdálkodási Rendszert használni, valamint az ehhez szükséges kompetenciákat a képzés során megszerezni.

 

A képzés időtartama: 1 tanév

Bővebb információ és jelentkezés »

Mérlegképes_Adó_szeptember

Államháztartási szakterületen számvitel témakörben, valamint vállalkozási szakterületen nem számvitel témakörben indított továbbképzésünkkel összesen 16 kreditpontot szerezhetnek a képzésen résztvevők. Kétnapos képzésünkkel teljesítheti továbbképzési kötelezettségét akár államháztartási, akár vállalkozási szakterületen rendelkezik regisztrációval. Képzésünket elsősorban költségvetési  szervnél foglalkoztatott könyvelők részére ajánljuk. 

Bővebb információ és jelentkezés »

Mérlegképes_Adó_október

Államháztartási szakterületen számvitel témakörben, valamint vállalkozási szakterületen nem számvitel témakörben indított továbbképzésünkkel összesen 16 kreditpontot szerezhetnek a képzésen résztvevők.

Kétnapos képzésünkkel teljesítheti továbbképzési kötelezettségét akár államháztartási, akár vállalkozási szakterületen rendelkezik regisztrációval. Képzésünket elsősorban költségvetési  szervnél foglalkoztatott könyvelők részére ajánljuk. 

Bővebb információ és jelentkezés »

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Budapesti oktatási központunk címe és megközelíthetősége, oktatásokhoz kapcsolódó információk, továbbá étkezési- és szálláslehetőségek a környéken. 

Bővebb információ és jelentkezés »