Ügyfeleink harmonikus, hosszú távú munkavégzésének érdekében létrehoztuk a Forrás Akadémia oktatóközpontot. Az Akadémia kiemelt célja a Forrás Integrált Ügyviteli Rendszer felhasználóinak átfogó, gyakorlati képzése, ezzel is segítve hatékony napi munkavégzésüket. Szakembereink gazdasági eseményeken keresztül mutatják be a Forrás működését és gyakorlati példákkal segítik elő a rendszer használatának elsajátítását. 

 

Képzéseinkkel kapcsolatos legfrissebb információkért
itt iratkozhat fel hírlevelünkre.

 

 

KÉPZÉSEINK:

 

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Budapesti oktatási központunk címe és megközelíthetősége, oktatásokhoz kapcsolódó információk, továbbá étkezési- és szálláslehetőségek a környéken. 

Bővebb információ és jelentkezés »

Követelések kezelése (KM FrontEnd kapcsolat esetén) - TANTERMI

Új speciális oktatásunk a követelések Forrás.NET rendszerben történő nyilvántartásának bemutatására koncentrál. A képzés során ismertetjük a követelések nyilvántartásba vételével, számlázással, követelés-kezeléssel összefüggő gazdasági események elszámolását, rögzítését, valamint a lekérdezési egyeztetési lehetőségeket. Újdonságként bemutatjuk a kincstári bejelentést, a Költségvetési Modulba történő adatbeküldéssel kapcsolatos folyamatot is.

A képzés időpontja: 2023. június 07.

Bővebb információ és jelentkezés »

PSZ általános lekérdező oktatás a Forrás.NET rendszerben - ONLINE

Az általános lekérdező oktatásunk során a FORRÁS rendszer felhasználói megismerhetik az általános lekérdezőt és főbb beállításait, a lekérdezés végrehajtásának menetét, ezen lekérdezések elmentését, betöltését és törlését, valamint a kapcsolódó listák kezelését. Az általános lekérdezővel kapcsolatos ismereteket ezen oktatás alkalmával a Pénzügy-számvitel alrendszerre koncentráltan mutatjuk be. 

A képzés időpontja: 2023. június 13.

Bővebb információ és jelentkezés »

Költségvetési és mérlegjelentés készítési és havi zárási feladatok képzés - ONLINE

Egynapos képzésünk célja a kincstári/időközi költségvetési jelentés elkészítésének, a könyvelési időszak zárási feltételeinek, a gyakran előforduló hibák javításának, valamint a napló(k) és könyvelési időszak zárásának bemutatása. Az oktatás során emellett sor kerül a költségvetési és mérlegjelentés elkészítésére.

Az oktatás laborszerű körülmények között, KOF standard adatbázison történik. A résztvevők külön adatbázisban dolgoznak, ezzel is elősegítve a gazdasági események teljes folyamatának és a program összefüggéseinek megértését. Az oktatás során a napi gazdasági eseményeket feladatsor megoldásával modellezzük.

Képzésünket elsősorban azon államháztartási szervnél dolgozó felhasználóinknak ajánljuk, akik pénzügy alapozó képzéseinken részt vettek, és államháztartási számviteli szakterületen a Forrás .NET rendszert a napi gyakorlatban, rutinszerűen legalább fél éve használják.

A képzés időpontja: 2023. június 14.

Bővebb információ és jelentkezés »

Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási és vállalkozási szakterületen - TANTERMI

Államháztartási szakterületen számvitel témakörben, valamint vállalkozási szakterületen nem számvitel témakörben indított továbbképzésünkkel összesen 16 kreditpontot szerezhetnek a képzésen résztvevők. Kétnapos képzésünkkel teljesítheti továbbképzési kötelezettségét akár államháztartási, akár vállalkozási szakterületen rendelkezik regisztrációval. Adótanácsadóknak, adószakértőknek és okleveles adószakértőknek kreditpontot biztosítunk kötelező továbbképzésükhöz a kurzus teljesítésével. Képzésünket elsősorban költségvetési szervnél foglalkoztatott mérlegképes könyvelők részére ajánljuk. 

A képzés időpontja: 2023. június 14-15.

Bővebb információ és jelentkezés »

Pénzügy-számvitel alapozó képzés FORRÁS.NET rendszerben - TANTERMI

Háromnapos oktatásunk a Pénzügyi-Főkönyvi modulok rögzítési funkcióinak bemutatására koncentrál. A képzés célja, hogy a felhasználók megismerjék többek között a Forrás rendszer pénzügy-számviteli alrendszerének szerepét, moduljait és kapcsolódásait a rendszeren belül. 

 A képzés időpontja: 2023. június 20-22.

Bővebb információ és jelentkezés »

Pénzügy-számvitel speciális kötelezettségvállalás műveletek a Forrás .NET rendszerben - TANTERMI

Képzésünk magában foglalja az előirányzatokhoz és kötelezettségvállalásokhoz kapcsolódó feladatok áttekintését, mint például az előirányzat maradvány felhasználását, a kötelezettségvállalások dimenzióinak beállítását, módosítását és javítását, a szállítói és vevői előleg kezelését, valamint a kontírozást és a főkönyvi feladást. Az oktatáson ismertetjük a kincstári bejelentésre vonatkozó szabályokat valamint a KM Modul kiterjesztésével összefüggő változásokat a Forrás rendszerben. A képzés során modellezzük a kötelezettségvállalásoknak a KM Modulban történő bejelentését.

Képzésünket elsősorban azon államháztartási szervnél dolgozó felhasználóinknak ajánljuk, akik pénzügy-számvitel alapozó képzéseinken részt vettek, és államháztartási számviteli szakterületen a Forrás .NET rendszert a napi gyakorlatban, rutinszerűen legalább fél éve használják.

A képzés időpontja: 2023. június 27.

Bővebb információ és jelentkezés »

Pénzügy-számvitel folyószámla műveletek képzés - TANTERMI

Ráépülő képzésünket elsősorban azon államháztartási szervnél dolgozó felhasználóinknak ajánljuk, akik pénzügy-számvitel alapozó képzéseinken részt vettek, és államháztartási számviteli szakterületen a Forrás .NET rendszert a napi gyakorlatban, rutinszerűen legalább fél éve használják. A képzés során sor kerül a könyvviteli zárlati feladatok áttekintésére a Forrás .NET-ben, mely során bemutatjuk a folyószámla kivonatok készítése és egyeztetése, a késedelmi kamatlevelek és egyenlegközlő levelek generálása, a pénzügyi és költségvetési könyvvezetés helyességének ellenőrzése. Modellezzük a szállítói és vevői előlegek kezelését a programban.

A képzés időpontja: 2023. június 28.

Bővebb információ és jelentkezés »

Eszköz időszaki zárás oktatás költségvetési szervek részére - TANTERMI

Egynapos eszköz záró és leltár képzésünk célja a Forrás .NET rendszer Eszközök modul zárási és leltár funkcióinak bemutatása. A képzés során a résztvevők gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el többek között az eszköz zárásának feltételrendszerét, lépéseit, javítási módszereit, valamint a leltározás folyamatának analitikában végzendő részét.

Az oktatást főként államháztartási szervnél dolgozó eszközanalitikában legalább fél éves gyakorlatot szerzett felhasználóknak ajánljuk, valamint azoknak, akik képesek a tematikában szereplő valamely területhez kapcsolódó gazdasági események magabiztos rögzítésére a Forrás .NET-ben.

Az oktatás laborszerű körülmények között, KGR standard adatbázison történik. A résztvevők külön adatbázisban dolgoznak, ezzel is elősegítve a zárás teljes folyamatának és a program összefüggéseinek megértését. Az oktatás során a zárás feladatait feladatsor megoldásával modellezzük.

A képzés időpontja: 2023. július 05.

Bővebb információ és jelentkezés »