Ügyfeleink harmonikus, hosszú távú munkavégzésének érdekében létrehoztuk a Forrás Akadémia oktatóközpontot. Az Akadémia kiemelt célja a Forrás Integrált Ügyviteli Rendszer felhasználóinak átfogó, gyakorlati képzése, ezzel is segítve hatékony napi munkavégzésüket. Szakembereink gazdasági eseményeken keresztül mutatják be a Forrás működését és gyakorlati példákkal segítik elő a rendszer használatának elsajátítását. 

 

Képzéseinkkel kapcsolatos legfrissebb információkért
itt iratkozhat fel hírlevelünkre.

 

 

KÉPZÉSEINK:

 

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Budapesti oktatási központunk címe és megközelíthetősége, oktatásokhoz kapcsolódó információk, továbbá étkezési- és szálláslehetőségek a környéken. 

Bővebb információ és jelentkezés »

Szakmai konferencia a GriffSoft Informatikai Zrt.-nél 2024-ben

Ismerje meg az eÁFA rendszer bevezetésének célját és az elektronikus számlázás szabályait!

Tájékozódjon a közelmúltban megvalósult Forrás-fejlesztésekről!

Fedezze fel a Forrás Akadémia új oktatási streaming szolgáltatását!

Tudjon meg többet a KM Modulhoz történő online csatlakozásról!Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a hamarosan megrendezésre kerülő – konzultációs lehetőséggel egybekötött - szakmai konferenciánkra.

  • A konferencia időpontja: 2024. május 30.
  • A konferencia helyszíne: Budapest

Bővebb információ és jelentkezés »

Eszköz időszaki zárás oktatás költségvetési szervek részére - ONLINE

Egynapos eszköz záró és leltár képzésünk célja a Forrás .NET rendszer Eszközök modul zárási és leltár funkcióinak bemutatása. A képzés során a résztvevők gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el többek között az eszköz zárásának feltételrendszerét, lépéseit, javítási módszereit, valamint a leltározás folyamatának analitikában végzendő részét.

Az oktatást főként államháztartási szervnél dolgozó eszközanalitikában legalább fél éves gyakorlatot szerzett felhasználóknak ajánljuk, valamint azoknak, akik képesek a tematikában szereplő valamely területhez kapcsolódó gazdasági események magabiztos rögzítésére a Forrás.NET-ben.

A képzés időpontja: 2024. április 30.

Bővebb információ és jelentkezés »

Pénzügy-számvitel speciális kötelezettségvállalás műveletek a Forrás.NET rendszerben - TANTERMI

Képzésünk magában foglalja az előirányzatokhoz és kötelezettségvállalásokhoz kapcsolódó feladatok áttekintését, mint például az előirányzat maradvány felhasználását, a kötelezettségvállalások dimenzióinak beállítását, módosítását és javítását, valamint a kontírozást és a főkönyvi feladást. Az oktatáson ismertetjük a kincstári bejelentésre vonatkozó szabályokat valamint a KM Modul kiterjesztésével összefüggő változásokat a Forrás rendszerben. A képzés során modellezzük a kötelezettségvállalásoknak a KM Modulban történő bejelentését.

Képzésünket elsősorban azon államháztartási szervnél dolgozó felhasználóinknak ajánljuk, akik pénzügy-számvitel alapozó képzéseinken részt vettek, és államháztartási számviteli szakterületen a Forrás .NET rendszert a napi gyakorlatban, rutinszerűen legalább fél éve használják.

A képzés időpontja: 2024. május 02.

Bővebb információ és jelentkezés »