Ügyfeleink harmonikus, hosszú távú munkavégzésének érdekében létrehoztuk a Forrás Akadémia oktatóközpontot. Az Akadémia kiemelt célja a Forrás Integrált Ügyviteli Rendszer felhasználóinak átfogó, gyakorlati képzése, ezzel is segítve hatékony napi munkavégzésüket. Szakembereink gazdasági eseményeken keresztül mutatják be a Forrás működését és gyakorlati példákkal segítik elő a rendszer használatának elsajátítását. 

 

Képzéseinkkel kapcsolatos legfrissebb információkért
itt iratkozhat fel hírlevelünkre.

 

 

KÉPZÉSEINK:

 

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Budapesti oktatási központunk címe és megközelíthetősége, oktatásokhoz kapcsolódó információk, továbbá étkezési- és szálláslehetőségek a környéken. 

Bővebb információ és jelentkezés »

Évzárás-évnyitás a pénzügy – számvitel alrendszerben képzés Forrás .NET rendszerben - TANTERMI

1 napos képzésünk során ismertetjük a 2022. évi pénzügyi és főkönyvi zárlati feladatokat, a főkönyvi záró állomány árnyéktáblás megfeleltetését és átemelését a 2023. évi adatbázisba, továbbá a 2023. évi nyitó feladatokat.


Az oktatás laborszerű körülmények között, KOF standard adatbázison történik. A résztvevők külön adatbázisban dolgoznak, ezzel is elősegítve a gazdasági események teljes folyamatának és a program összefüggéseinek megértését. Az oktatás során a napi gazdasági eseményeket feladatsor megoldásával modellezzük.

A képzés időpontja: 2023. február 07.

Bővebb információ és jelentkezés »

PSZ alapozó oktatás gazdálkodó szervek részére - TANTERMI

Kétnapos oktatásunk célja, hogy a felhasználók megismerjék a FORRÁS.NET rendszer pénzügy-számvitel alaprendszerének szerepét, moduljait és kapcsolódásait. Az alapozó képzés során bemutatjuk a felhasználók számára az általános karbantartó felületet, az alapvető rögzítési funkciókat.  Ez az oktatásunk speciálisan a vállalkozási ügyfeleink számára készült.

A képzés időpontja: 2023. február 22-23.

Bővebb információ és jelentkezés »

Kötelezettségvállalások kezelése a KM FrontEnd rendszerében - TANTERMI

A központi költségvetést érintő, a költségvetés végrehajtását elősegítő KKVTR rendszerben 2023. január 1-jétől bevezetésre kerül a kötelezettségvállalások és a 10 millió Ft feletti követelések bejelentése. Az új feladatokkal összefüggésben a Forrás rendszerben jelentős fejlesztések történtek. A speciális képzésünk során ismertetjük a bejelentésre vonatkozó szabályokat valamint a KM Modul kiterjesztésével összefüggő változásokat a Forrás rendszerben. Bemutatjuk az új fejlesztéseket, új funkciókat, amelyek a tételes kötelezettségvállalások és követelések bejelentésére szolgálnak.

A képzés időpontja: 2023. február 28.

Bővebb információ és jelentkezés »

Általános lekérdező oktatás a Forrás.NET pénzügy-számvitel alrendszerében - TANTERMI

Az általános lekérdező oktatásunk során a FORRÁS rendszer felhasználói megismerhetik az általános lekérdezőt és főbb beállításait, a lekérdezés végrehajtásának menetét, ezen lekérdezések elmentését, betöltését és törlését, valamint a kapcsolódó listák kezelését. Az általános lekérdezővel kapcsolatos ismereteket ezen oktatás alkalmával a Pénzügy-számvitel alrendszerre koncentráltan mutatjuk be. 

Az oktatás laborszerű körülmények között, KOF standard adatbázison történik. A résztvevők külön adatbázisban dolgoznak, ezzel is elősegítve a gazdasági események teljes folyamatának és a program összefüggéseinek megértését. Az oktatás során a napi életben előforduló lekérdezések összeállítását feladatsor megoldásával modellezzük.

Képzésünket elsősorban azon államháztartási szervnél dolgozó felhasználóinknak ajánljuk, akik alapozó képzéseinken részt vettek, és az államháztartási számvitel szerint működő Forrás .NET rendszert a napi gyakorlatban, rutinszerűen legalább fél éve használják.

A képzés időpontja: 2023. március 02.

Bővebb információ és jelentkezés »

Pénzügy-számvitel alapozó képzés FORRÁS.NET rendszerben - TANTERMI

Háromnapos oktatásunk a Pénzügyi-Főkönyvi modulok rögzítési funkcióinak bemutatására koncentrál. A képzés célja, hogy a felhasználók megismerjék többek között a Forrás rendszer pénzügy-számviteli alrendszerének szerepét, moduljait és kapcsolódásait a rendszeren belül. 

A képzés időpontja: 2023. máricius 21-23.

Bővebb információ és jelentkezés »