Ügyfélkapu

Tájékoztató a DKM01KGR21 keretmegállapodásról

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a DKÜ Zrt. a Kbt. 81. §-a szerinti nyílt közbeszerzési eljárást folytatott le, melynek eredményeként 2021.09.15-én hatályba lépett a DKM01KGR21 azonosító számú „Forrás rendszer kapcsolódó szolgáltatások” tárgyú keretmegállapodás (továbbiakban: új Keretmegállapodás). Az új megállapodás megkötésével a KM01KGR17 azonosító számú „KGR IKM modul support szolgáltatás” tárgyú keretmegállapodás passzív időszakba került, ami azt jelenti, hogy új megrendelés rögzítésére ezen megállapodás vonatkozásában már nem lesz lehetőség, azonban a meglévő megrendelések/szerződések teljesítését természetesen elvégezzük.
A továbbiakban kérjük, hogy a Forrás rendszerhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzését az új Keretmegállapodásban leírtak alapján rögzítsék, beszerzési igényeiket ennek megfelelően adják le. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy bár az új Keretmegállapodás hatályba lépett 2021.09.15-én, a DKR portálon technikai okok miatt jelenleg még nem elérhető. A DKÜ Zrt. várhatóan 2021.09.21-től teszi közzé az aktív keretmegállapodások között.

Új termékkel nemzetközi piacon is terjeszkednének - Griffsoft Zrt.

2016-ban indult útjára BÉT50 néven a Budapesti Értéktőzsde kiadványsorozata, amely olyan sikeres, Magyarországon működő és magyar tulajdonú vagy kötődésű vállalatokat mutat be, amelyek hosszú távon fenntartható piaci pozícióra tettek szert, saját területükön már bizonyítottak.

A 2020-as év inspiráló vállalata között a GriffSoft Informatikai Zrt. is szerepel.

 

Online szakmai konferencia

Tisztelt Partnerünk!

A jelentkezési határidőt meghosszabbítjuk 2020. november 30-ig!

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a 
2020. december 8-án megrendezésre kerülő ONLINE szakmai konferenciánkra, melynek témája az államháztartási számvitelt és az online számlázást érintő jogszabályi változások, valamint a 2020. évi zárás és beszámolókészítés előkészületei, ezen feladatok ütemezése.

Szakmai konferencia

Tisztelt Partnerünk! 

Szeretnénk meghívni Önt a 2020. október 8-án megrendezésre kerülő szakmai konferenciánkra, melynek témája az Elektronikus számlázás és az online számla adatszolgáltatás, valamint megvalósításuk a Forrásban.  

Tekintettel a járványügyi előírásokra előadásainkat online formában tekinthetik meg!  >>>

Alkotmányvédelmi Hivatal által vezetett irányadó jegyzék

Tisztelt Partnereink!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a védelmi és biztonsági célú beszerzésekről szóló 2016. évi XXX. törvény 118. § (1) bekezdése alapján a GriffSoft Informatikai Zrt. 2020. szeptember 3-án felkerült az Alkotmányvédelmi Hivatal által vezetett irányadó jegyzékbe. A törvény értelmében a továbbiakban cégünk védelmi és a biztonsági célú beszerzési eljárásokon ajánlattevőként, részvételre jelentkezőként is részt vehet.

 

Üdvözlettel,

GriffSoft Zrt.

NAV Online számlázás

2018. július 01-től hatályba lépnek a NAV online számlázással kapcsolatos szabályozások. Kérjük Önöket, hogy feltétlenül olvassák el a legfrissebb információkat, AZ ÉLES INDULÁSSAL KAPCSOLATOS TEENDŐKET.

A "Tovább" gombra kattintva letölthető a Forrás Rendszer számlázó program funkcionalitására vonatkozó jogszabályi megfelelőségi nyilatkozatunk.

Konferencia meghívó

A Griffsoft Informatikai Zrt. „Integrált létesítménygazdálkodás – Komplex ügykezelés, egyszerű megoldások” címmel szakmai konferenciát szervez a Magyar Tudományos Akadémián.

 

A konferencia időpontja: 2018. március 20. 

 

Szakmai konferencia

Tisztelt Partnerünk!
Ezúton szeretnénk meghívni Önt a 2018. december 5-én megrendezésre kerülő, konzultációs lehetőséggel egybekötött szakmai konferenciánkra, melynek témája a jogszabályi változások, valamint a 2018. évi zárás és beszámolókészítés előkészületei, ezen feladatok ütemezése.