Ügyfélkapu

ÚJ Keretmegállapodás

Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy

  • a Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötésre került az új DKM01KGR23 Keretmegállapodásunk, amely 2024.03.12. napján hatályba lépett;
  • valamint a központi költségvetési szervek képzési beszerzéseinek működési rendje 2024. január 1-jétől megváltoztak.

 

A fenti két témával kapcsolatos részletesebb tájékoztatónkat az itt elérhető mellékletében találják meg.

Elindult a GriffSoft "Holdraszállás" projektje

Elindult a GriffSoft Holdraszállás projektje, amelyről a Portfolio is beszámolt ITT

 

„Nem azért, mert a feladat könnyű, hanem azért, mert nehéz… Azért, mert ez a cél képességeink és erőnk legjavát igényli, azért, mert ez olyan kihívás, amit készek vagyunk elfogadni, olyan, amit nem akarunk halogatni és amit meg akarunk nyerni.” (John F. Kennedy)

Nyilatkozat

Tisztelt Partnereink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a GriffSoft Informatikai Zrt. megkapta a Magyar Államkincstár nyilatkozatát a Forrás.NET minősített szoftverpéldányról.

Felhívás Pilot programban történő részvételre

 

Felhívás Pilot programban történő részvételre!

 

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Jelenleg új pilot projekthez keresünk közreműködő partnereket, amely során a meglévő enterprise szoftverünket egy felhőalapú szolgáltatássá alakítanánk.

 

A pilot projektben résztvevő cégekkel közösen alakítanánk ki a funkcionalitást és az árazást is, így a pilotban résztvevők számára megfelelő képességű szoftverszolgáltatást tudnánk biztosítani elérhető áron.

Szakmai konferencia

Szakmai konferencia

Központi Költségvetés Végrehajtását Támogató Rendszer továbbfejlesztése, az intézményi gazdálkodási rendszerek integrált kapcsolódása

 

Tisztelt Partnerünk!


Ezúton szeretnénk meghívni Önt a konzultációs lehetőséggel egybekötött szakmai konferenciánkra, melynek témája a Központi Költségvetés Végrehajtását Támogató Rendszer továbbfejlesztése és a KÖR Modul integrációja.

  • A konferencia időpontja: 2023. május 30. 
  • A konferencia helyszíne. Budapest

Tájékoztató a DKM01KGR21 keretmegállapodásról

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a DKÜ Zrt. a Kbt. 81. §-a szerinti nyílt közbeszerzési eljárást folytatott le, melynek eredményeként 2021.09.15-én hatályba lépett a DKM01KGR21 azonosító számú „Forrás rendszer kapcsolódó szolgáltatások” tárgyú keretmegállapodás (továbbiakban: új Keretmegállapodás). Az új megállapodás megkötésével a KM01KGR17 azonosító számú „KGR IKM modul support szolgáltatás” tárgyú keretmegállapodás passzív időszakba került, ami azt jelenti, hogy új megrendelés rögzítésére ezen megállapodás vonatkozásában már nem lesz lehetőség, azonban a meglévő megrendelések/szerződések teljesítését természetesen elvégezzük.
A továbbiakban kérjük, hogy a Forrás rendszerhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzését az új Keretmegállapodásban leírtak alapján rögzítsék, beszerzési igényeiket ennek megfelelően adják le. 

Új termékkel nemzetközi piacon is terjeszkednének - Griffsoft Zrt.

2016-ban indult útjára BÉT50 néven a Budapesti Értéktőzsde kiadványsorozata, amely olyan sikeres, Magyarországon működő és magyar tulajdonú vagy kötődésű vállalatokat mutat be, amelyek hosszú távon fenntartható piaci pozícióra tettek szert, saját területükön már bizonyítottak.

A 2020-as év inspiráló vállalata között a GriffSoft Informatikai Zrt. is szerepel.

 

Alkotmányvédelmi Hivatal által vezetett irányadó jegyzék

Tisztelt Partnereink!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a védelmi és biztonsági célú beszerzésekről szóló 2016. évi XXX. törvény 118. § (1) bekezdése alapján a GriffSoft Informatikai Zrt. 2020. szeptember 3-án felkerült az Alkotmányvédelmi Hivatal által vezetett irányadó jegyzékbe. A törvény értelmében a továbbiakban cégünk védelmi és a biztonsági célú beszerzési eljárásokon ajánlattevőként, részvételre jelentkezőként is részt vehet.

 

Üdvözlettel,

GriffSoft Zrt.

NAV Online számlázás

2018. július 01-től hatályba lépnek a NAV online számlázással kapcsolatos szabályozások. Kérjük Önöket, hogy feltétlenül olvassák el a legfrissebb információkat, AZ ÉLES INDULÁSSAL KAPCSOLATOS TEENDŐKET.

A "Tovább" gombra kattintva letölthető a Forrás Rendszer számlázó program funkcionalitására vonatkozó jogszabályi megfelelőségi nyilatkozatunk.