Ügyfélkapu

Tisztelt Partnerünk!

 

Biztosak vagyunk benne, hogy az Önök részére sem újdonság az „Önkormányzati ASP” fogalma. A rendszer kialakítását a 257/2016. (08.31.) Korm. rend. szabályozza. 

 

A jogszabály az önkormányzati ASP rendszerhez való csatlakozás módjára a 6 §. (4) bekezdés szerint lehetővé teszi, hogy a gazdálkodási rendszerhez interfészen keresztül csatlakozzon az adott Önkormányzat. 

 

Vállalatunk ezúton kívánja tájékoztatni Önöket, hogy a Forrás és a központi rendszerek közötti adatkapcsolatot (interfész) kifejleszti és térítésmentesen biztosítja a jogszabály- és rendszerkövetési szerződéssel rendelkező partnerei részére. Így Önök továbbra is használhatják a Forrás Rendszert, ugyanakkor az adatkapcsolaton keresztül a folyamatos adatszolgáltatás az ASP rendszer irányába megtörténik, ilyen módon eleget téve a jogszabályi előírásnak.

 

A GriffSoft Zrt. továbbá kijelenti, hogy a Forrás rendszer a 4/2013. (I.11.) Korm. rendeletnek, valamint a mindenkor hatályos szabályozási előírásoknak megfelelően működik.

 

A 257/2016. (08.31.) Korm. rend. 13 § (2) bekezdés szerint az interfészes csatlakozás az e-közigazgatásért felelős miniszter hozzájárulása esetén lehetséges. Ennek érdekében egyedi kérelmet szükséges benyújtani az e-közigazgatásért felelős miniszter részére. 

 

Kérdéseikkel, észrevételeikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Kelt:

Budapest, 2017. február 2.

 

Üdvözlettel:

 

Walter Krisztián  Ferenczy Imre
Kereskedelmi igazgató Szolgáltatási vezérigazgató-helyettes