ÜgyfélkapuSzakmai konferencia

jogszabályi változások – kiemelten a maradványelszámolással kapcsolatos változások -, valamint a 2019. évi zárás és beszámolókészítés előkészületei a ForrásbanTisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a 
2019. december 5-én megrendezésre kerülő, konzultációs lehetőséggel egybekötött szakmai konferenciánkra, melynek témája a jogszabályi változások, valamint a 2019. évi zárás és beszámolókészítés előkészületei, ezen feladatok ütemezése.
 

  • A konferencia időpontja: 2019. december 5. 
  • Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)


A konferencia célja, hogy Partnereink gazdasági vezetői és a beszámoló készítésért felelős szakmai vezetői, valamint zárlati feladatokkal foglalkozó munkatársai első kézből értesüljenek a 2020. január 1-jén hatályba lépő jogszabályi változásokról, a 2019-es év végi zárással és a 2020 év nyitásával kapcsolatos teendőkről.

Kiemelt témánk lesz a maradvánnyal kapcsolatos változások a 2019 évi beszámolóhoz kapcsolódóan.

 

A konferencia megnyitása előtt, a regisztrációt követően aprósüteménnyel, kávéval és üdítővel várjuk kedves Vendégeinket!A tervezett program:

 

-        2019. évi zárás feladatai a Forrásban és a 2020. év nyitásával kapcsolatos teendők, a feladatok ütemezése

 

-        Államháztartási gazdálkodással és számvitellel kapcsolatos jogszabályi változások (kiemelten a maradvány elszámolással kapcsolatos szabályok)

Előadó: dr. Kokas Barbara a Pénzügyminisztérium

Államháztartási Szabályozási Főosztály vezetője

 

-        Bértechnikai egyedi gyűjtők év végi rendezésével kapcsolatos feladatok

 

-        GDPR modul bemutatása

 


 

A konferencia részvételi díja: 21.500 Ft + ÁFA /fő

  • A konferencia a KM01KGR17 azonosítószámú „KGR IKM modul support szolgáltatás” tárgyú 2017. november 21-én megkötött Keretmegállapodás alapján Oktatás – oktatóterem biztosításával (50 főig, előadótermi) GRFKGR185040 cikkszámon lehívható https://kozbeszerzes.dkuzrt.hu portálról.Jelentkezés:
Amennyiben szeretne részt venni a rendezvényen, kérjük, az itt letölthető jelentkezési lapot kitöltve juttassa vissza a forras.akademia@griffsoft.hu e-mail címre.
 

A regisztrációt minden esetben visszaigazoljuk, és egyúttal elküldjük a további részleteket is.
 

Jelentkezési határidő2019. november 15. 12:00 óra
 

Amennyiben további kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük, keressen minket bizalommal a +36 1 450 2200-as telefonszámon, vagy a forras.akademia@griffsoft.hu e-mail címen. 

Bízunk benne, hogy konferenciánk témái felkeltették érdeklődését és Önt is vendégeink között üdvözölhetjük a rendezvényen!