Ügyfélkapu 

 

Szakmai konferencia

jogszabályi változások – kiemelten a maradványelszámolással kapcsolatos változások -, valamint a 2019. évi zárás és beszámolókészítés előkészületei a ForrásbanTisztelt Partnerünk!

 

Értesítjük, hogy a konferencia jelentkezési határideje lejárt, minden hely betelt!Ezúton szeretnénk meghívni Önt a 2019. december 5-én megrendezésre kerülő, konzultációs lehetőséggel egybekötött szakmai konferenciánkra, melynek témája a jogszabályi változások, valamint a 2019. évi zárás és beszámolókészítés előkészületei, ezen feladatok ütemezése.
 

  • A konferencia időpontja: 2019. december 5. 
  • Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)


A konferencia célja, hogy Partnereink gazdasági vezetői és a beszámoló készítésért felelős szakmai vezetői, valamint zárlati feladatokkal foglalkozó munkatársai első kézből értesüljenek a 2020. január 1-jén hatályba lépő jogszabályi változásokról, a 2019-es év végi zárással és a 2020 év nyitásával kapcsolatos teendőkről.

Kiemelt témánk lesz a maradvánnyal kapcsolatos változások a 2019 évi beszámolóhoz kapcsolódóan.

 

A konferencia megnyitása előtt, a regisztrációt követően aprósüteménnyel, kávéval és üdítővel várjuk kedves Vendégeinket!A tervezett program:

 

-        2019. évi zárás feladatai a Forrásban és a 2020. év nyitásával kapcsolatos teendők, a feladatok ütemezése

 

-        Államháztartási gazdálkodással és számvitellel kapcsolatos jogszabályi változások (kiemelten a maradvány elszámolással kapcsolatos szabályok)

Előadó: dr. Kokas Barbara a Pénzügyminisztérium

Államháztartási Szabályozási Főosztály vezetője

 

-        Bértechnikai egyedi gyűjtők év végi rendezésével kapcsolatos feladatok

 

-        GDPR modul bemutatása

 

 

A részletes program az alábbi linken érhető el:

https://www.griffsoft.hu/uploads/kepek/Konferencia_program_2019_12_05.pdf

 

 

 

A konferencia részvételi díja: 21.500 Ft + ÁFA /fő

  • A konferencia a KM01KGR17 azonosítószámú „KGR IKM modul support szolgáltatás” tárgyú 2017. november 21-én megkötött Keretmegállapodás alapján Oktatás – oktatóterem biztosításával (50 főig, előadótermi) GRFKGR185040 cikkszámon lehívható https://kozbeszerzes.dkuzrt.hu portálról.Jelentkezés: minden hely betelt!
 

 

Jelentkezési határidő2019. november 15. 12:00 óra
 

Amennyiben további kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük, keressen minket bizalommal a +36 1 450 2200-as telefonszámon, vagy a forras.akademia@griffsoft.hu e-mail címen. 

Bízunk benne, hogy konferenciánk témái felkeltették érdeklődését és Önt is vendégeink között üdvözölhetjük a rendezvényen!