Ügyfélkapu

Tisztelt Partnerünk!

 

FIGYELEM! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy tekintettel a járványügyi előírásokra, előadásainkat online formában tekinthetik meg!

 

Alábbiakban foglaltuk össze az online konferenciával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A leírtak elolvasása után további kérdésük lenne, kérem írjanak a forras.akademia@griffsoft.hu e-mailcímre és készséggel segítünk. FONTOS! Az előadásokon online formában történő részvétel nem csak jogokat, hanem kötelezettségeket is jelent. Amennyiben az alábbiakban felsorolt feltételeket a résztvevő nem tudja teljesíteni, abban az esetben is úgy tekintjük, mintha részt vett volna a konferencián. A részvételt előzőek miatt a konferenciát megelőzően kitűzött próbanapon, október 6-án 9-10 és 16-17 óra között ki lehet próbálni, így a konferencia napjáig az esetleges problémákat ki lehet küszöbölni. Itt hívjuk fel a figyelmet arra is, hogy az előadók és a résztvevők megzavarásának elkerülése érdekében a résztvevők mikrofonjának folyamatosan némítva kell lennie. A mikrofont előzetes hozzájárulás nélkül bekapcsoló résztvevő az előadáson történő részvételről tiltásra kerül, az előadás ellenértékét ugyanakkor köteles teljesíteni.

 

 • A konferencia időpontja: 2020. október 8. 09.30 – 13:00 óra

 

Az előadáson történő részvétel technikai feltételei

Kérjük, hogy feltétlenül ellenőrizzék, hogy az eszköz, melyről az oktatást nyomon követik (PC, laptop) az alábbi feltételekkel rendelkeznek-e. Amennyiben a felsorolt feltételek nem állnak rendelkezésre kérjük, hogy ezeket az előadás megkezdéséig pótolják (vegyék fel a kapcsolatot az intézmény rendszergazdájával, internet szolgáltatóval, stb.), ellenkező esetben nem tudnak az előadáson részt venni.

Az előadáson történő részvétel technikai feltételei a következők:

 • Windows 7 vagy újabb verzió
 • megfelelő minőségű internet kapcsolat
 • hangszóró

 

Az előadás lebonyolítása

Az online előadás megtekintéséhez a Join Microsoft Teems Meeting alkalmazást használjuk, amelyre kattintva könnyen tudnak csatlakozni. Az előadáshoz kapcsolódó elérést Outlook meghívóban továbbítjuk a résztvevő e-mailcímére. A konferencia kezdő időpontját megelőzően ¼ órával lehet elkezdeni a csatlakozást, és legkésőbb a konferencia kezdését megelőző 5 perccel kérjük, hogy mindenki csatlakozzon. Kollégánk várni fogja a résztvevőket és beengedi a konferencia online terébe.

Az előadás során az előadó az előadás pp-t kivetíti a saját képernyőjének megosztása segítségével. Van lehetőség üzenetet írni, ha bármi probléma adódna. Mindeközben kollégánk moderálja az előadás-sorozatot, aki szintén készséggel áll a kedves résztvevők segítségére.

 

Részvétel igazolása

Az oktatáson történő részvételt „virtuális” jelenléti ívvel igazoljuk. Ez azt jelenti, hogy az oktatás indulásakor és azt követően 1 alkalommal az oktatás során online kilistázzuk a bejelentkezett résztvevőket. Az erről készült képernyőképet megőrizzük és az oktatáson való részvétel igazolásához felhasználjuk.

 

 

Ízelítő a tervezett programból:

 

 • Elektronikus számlázás és online adatszolgáltatás jogszabályi háttere

Előadó: S. Csizmazia György

okleveles könyvvizsgáló

okleveles nemzetközi adószakértő

 

 • Online számla adatszolgáltatás megvalósítása a Forrásban

Előadó: Schmidt Anikó GriffSoft Zrt.

 

 • Elektronikus számlák kezelése a Forrás programban

Előadó: Törőcsik Mónika GriffSoft Zrt.

 

 • Elektronikus aláírások jogszabályi háttere röviden
  Előadó: Dr. Fehér Zsófia - NETLOCK Kft.

 • Papír nélküli közigazgatás nem utópia – e-hitelesítés kényelmesen, tömegesen, biztonságosan

Előadó: Burik Lajos – NETLOCK Kft. 

 

   A konferencia részvételi díja: 19.500,- Ft + áfa / fő

 

 • A konferencia a KM01KGR17 azonosítószámú „KGR IKM modul support szolgáltatás” tárgyú 2017. november 21-én megkötött Keretmegállapodás alapján Oktatás – oktatóterem biztosítása nélkül (50 főig, előadótermi) GRFKGR185020 cikkszámon lehívható.

 

Jelentkezés:

 

Jelentkezési lap letöltése 

 

Amennyiben szeretne részt venni a rendezvényen, kérjük a jelentkezési lapot kitöltve juttassa vissza a forras.akademia@griffsoft.hu e-mail címre.

 

A regisztrációt minden esetben visszaigazoljuk, és a rendezvény előtt elküldjük a további részleteket is.

Amennyiben további kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük, keressen minket bizalommal a +36 1 450 2200-as telefonszámon, vagy a forras.akademia@griffsoft.hu e-mail címen. 

 

Bízunk benne, hogy konferenciánk témái felkeltették érdeklődését és Önt is vendégeink között üdvözölhetjük a rendezvényen!