Ügyfélkapu

ONLINE Szakmai konferencia

a jogszabályi változások – kiemelten az államháztartási számvitelt és az online számlázást érintően -, valamint a 2020. évi zárás és beszámolókészítés előkészületei a ForrásbanTisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a 2020. december 8-án megrendezésre kerülő ONLINE szakmai konferenciánkra, melynek témája az államháztartási számvitelt és az online számlázást érintő jogszabályi változások, valamint a 2020. évi zárás és beszámolókészítés előkészületei, ezen feladatok ütemezése.

 

A konferencia időpontja: 2020. december 8.

 

Helyszín: járványügyi intézkedésekre tekintettel ONLINE színtér

 

Az online konferencián való részvétel feltételeit itt tekinthetik meg. 

 


A konferencia célja, hogy Partnereink gazdasági vezetői és a beszámoló készítésért felelős szakmai vezetői, valamint zárlati feladatokkal foglalkozó munkatársai első kézből értesüljenek a 2021. január 1-jén hatályba lépő jogszabályi változásokról, a 2020-as év végi zárással és a 2021. év nyitásával kapcsolatos teendőkről.

Kiemelt témánk lesz az államháztartási számvitelt, valamint az online számlázást érintő jogszabályi változások ismertetése.

 

A tervezett program:

-        2020. évi zárás feladatai a Forrásban és a 2021. év nyitásával kapcsolatos teendők, a feladatok ütemezése

Előadó: Neubauer Andrea GriffSoft Zrt.

 -       Az államháztartási számvitellel kapcsolatos jogszabályi változások, valamint egyéb számviteli sajátosságok (államháztartási számviteli sajátosságok a tárgyi eszközök bekerülési értékével, valamint a követelések értékelési eljárásainak eseteivel- és az értékvesztés elszámolásával összefüggésben)

Előadó: Sarecz Emese GriffSoft Zrt.

- 2021-es áfaváltozások, kiemelten az online számlázást érintő jogszabályi változások

Előadó: S. Csizmazia György okleveles könyvvizsgáló, okleveles adószakértő

- 2021. évi törzs változások a Forrás programban

Előadó: Kraller István

- NAV online számla-adatszolgáltatás 2021. január 1-ei változásaihoz kapcsolódó fejlesztések

Előadó: Kraller István

 

A konferencia részvételi díja: 19.500 Ft + ÁFA /fő

A konferencia a KM01KGR17 azonosítószámú „KGR IKM modul support szolgáltatás” tárgyú 2017. november 21-én megkötött Keretmegállapodás alapján Oktatás – oktatóterem biztosítása nélkül (50 főig, előadótermi) GRFKGR185020 cikkszámon lehívható.Jelentkezés:
Amennyiben szeretne részt venni a rendezvényen, kérjük, az itt letölthető jelentkezési lapot kitöltve juttassa vissza a forras.akademia@griffsoft.hu e-mail címre.

 

A regisztrációt minden esetben visszaigazoljuk, és egyúttal elküldjük a további részleteket is.
 

Jelentkezési határidő: 2020. november 26. 12:00 óra
 

Amennyiben további kérdése merülne fel az online konferenciával kapcsolatban, kérjük, keressen minket bizalommal a +36 1 450 2200-as telefonszámon, vagy a forras.akademia@griffsoft.hu e-mail címen. 

Bízunk benne, hogy konferenciánk témái felkeltették érdeklődését és Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!