Ügyfélkapu

Szakmai konferencia

Központi Költségvetés Végrehajtását Támogató Rendszer továbbfejlesztése, az intézményi gazdálkodási rendszerek integrált kapcsolódásaTisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a konzultációs lehetőséggel egybekötött szakmai konferenciánkra, melynek témája a Központi Költségvetés Végrehajtását Támogató Rendszer továbbfejlesztése és a KÖR Modul integrációja.

  • A konferencia időpontja: 2023. május 30. 
  • A konferencia helyszíne. Budapest


A konferencia célja, hogy Partnereink gazdasági vezetői és a beszámoló készítésért felelős szakmai vezetői számára információt nyújtsunk a Magyar Államkincstár KKVTR rendszerében megvalósuló fejlesztésről, a KM Modulhoz történő elektronikus úton megvalósuló csatlakozás lehetőségéről, előnyeiről, valamint az ezzel összefüggő Forrás fejlesztésekről.

 

A konferencia megnyitása előtt, a regisztrációt követően aprósüteménnyel, kávéval és üdítővel; a konferencia közben pedig hideg ebéddel várjuk kedves Vendégeinket!A tervezett program:

 

  • Az államháztartási szabályozás (Áht. Gst., Ávr., Bkr.) változásai, időszerű kérdések

           dr. Berczik Ábel, helyettes államtitkár Pénzügyminisztérium Államháztartási Szabályozásért, Humán és Önkormányzati Költségvetésért Felelős Helyettes Államtitkárság

 

  • A KKVTR/IFMIS rendszer továbbfejlesztése, az intézményi gazdálkodási rendszerek integrációja, a KÖR Modul kiterjesztése
    Előadó: Tavaszi Zsolt, a Magyar Államkincstár államháztartási és pénzforgalmi szolgáltatásokért felelős elnökhelyettese

 

  • A KÖR Modul integrációjának szakmai tartalma, a továbbfejlesztett Forrás.NET rendszer működésének bemutatása

           Kraller István, pénzügyi témafelelős, vezető konzulens GriffSoft Zrt.

 

A konferencia részvételi díja: 26.000 Ft + ÁFA /fő