Ügyfélkapu

 

A GriffSoft Informatikai Zrt. közel 35 éves eredményes szakmai múlttal rendelkező magyar ügyviteli szoftverfejlesztő és informatikai részvénytársaság. A társaság jogelődjét, a Griff Kft-t 1989-ben alakította több szakember, akik komoly gyakorlati tapasztalattal kezdték el a Forrás PC ügyviteli rendszer fejlesztését.

A Forrás PC ügyviteli rendszert a 90-es évek elején kezdte el országos szinten értékesíteni és bevezetni a Griff Kft. A számos installáció után a Forrás PC rendszer az egyik legsikeresebb ügyviteli rendszer lett a magyar vállalkozások és költségvetési intézmények körében.

A társaság a 90-es évek közepén kezdte el fejleszteni a Forrás-SQL integrált ügyviteli rendszert a piacon megjelenő technológiai újításoknak megfelelően. Az első Forrás-SQL rendszert 1997. év elején kezdték el használni, azóta a 90-es évekbeli Forrás PC rendszer sikerét meghaladó eredmények jellemzik a Forrás-SQL és .NET rendszert. Az elmúlt 5 évben közel 200 projektet valósítottunk meg. A Forrás-SQL és .NET rendszert több mint 900 cég illetve költségvetési/közigazgatási intézmény használja a könyvelési, pénzügyi, gazdálkodási, logisztikai, termelési és egyéb feladatainak kezelésére.

Cégünk a vezető hazai ügyviteli szoftverfejlesztő cégek közül a legdinamikusabban fejlődő társaság, munkatársaink száma 2018-ra meghaladta a 160 főt, gazdálkodásunk kiegyensúlyozott és nyereséges. A kiemelkedő eredményeket az ügyfeleinknél történt számos sikeres Forrás-SQL integrált ügyviteli rendszer bevezetésével és egyéb szoftverfejlesztési projekttel értük el. A GriffSoft Informatikai Zrt. teljes folyamatrendszere az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szabályozási keretei szerint működik, ezen kívül saját projektkezelési, és rendszer bevezetési módszertan teszi garantáltan eredményessé munkánkat.

 

 

 

 

A társaság gazdálkodása stabil és az adózás utáni nyeresége is minden évben emelkedett. Árbevételünk ügyviteli szoftverek licencének értékesítéséből és a kapcsolódó szolgáltatások, kiegészítő fejlesztések ellátásából származik.