Ügyfélkapu

vonalkódos technika nemcsak egy új, de egyben hatékony megoldást kínál a tárgyi eszközök leltározásához, nyilvántartásához. Olyan technika ez, mely segítségével a vagyonvédelem még hatékonyabbá tehető, a hozzá kapcsolódó valamennyi folyamat egyszerűsíthető, gyorsítható, hiszen az eszközök könnyebben beazonosíthatóak, a tételek tárhely mozgásának követése egyszerűbb, pontosabb felvételt és ezáltal precízebb nyilvántartást biztosít, csökkenti a leltárfelvétel idejét és minimalizálja a feladatba bevonásra kerülő személyek számát.

 

A leltár üzletágunk nemcsak a kapcsolódó programrészek bevezetésével, oktatásával foglalkozik, hanem teljes körű leltárak lebonyolítását is vállalja. A Forrás integrált ügyviteli rendszer vonalkódos leltározási modulját a leltározás szakmai és gyakorlati szempontjait maximálisan figyelembe véve fejlesztettük ki.

Cégünk a technika adta előnyöket és lehetőségeket kihasználva komplex és célzott megoldást kínál. A teljes leltár folyamatba történő közreműködésünkkel további előnyök érhetőek el.

 

Egy sikeres leltár alapja egy jól előkészített, tisztázott, egységes irányelvek mellett átvizsgált eszköz állomány, ez a kulcsa annak, hogy a vonalkódos technika adta előnyök elérhetőek legyenek. A leltár előkészítés során az eszköz állományt átellenőrizve, megtesszük javaslatainkat az egységes analitikai állományért. Az ügyfél részéről történő jóváhagyást követően a javításokat, csoportos műveletekkel történő módosításokat elvégezzük.

 

leltárfelvétel során gyakorlott, a leltár felvevő programot ismerő leltározó kollégákat biztosítunk. A jelenlétünk mellett nemcsak a kezdeti nehézségek megoldására, de a felmerülő kérdések megválaszolására is azonnal lehetőség van. A megbízó kollégái így közvetlenül a gyakorlatban tanulhatják meg a programot, az így szerzett tudás sokkal jobban rögzül, a jövőben könnyebben tudják önállóan használni a programot. Leltározó kollégáink folyamatos bevonásával a leltárfelvétel eredménye független és objektív lehet. A felvétel során megtörténik a vonalkódok felhelyezése, az eszközök beazonosítása a nyilvántartás alapján. A felvételhez leltározó eszközöket; laptopokat, vonalkód olvasókat illetve vonalkódos címkéket is biztosítunk.

 

Kollégáink irányítása és vezetése mellett történhet a leltárt lezáró folyamat, a leltár kiértékelés. Minden feladatról kimutatásokat, listákat adunk át, majd a megbízó részéről történő döntések, jóváhagyások meghozatalát követően a változásokat az állományon átvezetésre kerülnek. Így elkerülhető, hogy az ügyfél kollégáinak kelljen a módosításokkal tételesen foglalkozniuk.

 

A leltárak alkalmával ügyfeleink többségénél a leggyakrabban felmerülő probléma, hogy a feladathoz nincs állandó humán erőforrás, így a leltározás idejére ki kell jelölni több munkatársat is, akinek a tényleges feladatkörében ez nem szerepel, így az ő tényleges munkaköri feladataik felhalmozódnak. Mivel nem rendelkeznek a leltározáshoz szükséges gyakorlattal és felkészültséggel, ezért a leltározás ütemterve nehezen tartható.

 

pozitív eredmények eléréséhez elengedhetetlen egy jól átgondolt, következetes kialakítású vonalkódos technikán alapuló leltár. Cégünk segítségükre tud lenni, hiszen a leltározási folyamatot komplex egészében, az első lépésektől az utolsó feladatokig átgondoltan és egységesen tervezzük, szervezzük.