Ügyfélkapu

Létesítménygazdálkodás

GINOP-2.1.7-15-2016-01350

Nemzetközi trendeknek megfelelő, ERP rendszerrel szabványosan integrálható, létesítménygazdálkodási rendszer fejlesztése és piacra vitele

 

Támogatás összege:   98.302.460 Ft
A projekt kezdő dátuma: 2016. április 1. 
A projekt befejezési dátuma: 2018. március 31.
A támogatás mértéke: 52,16%

 

A GriffSoft Informatikai Zrt. a GINOP-2.1.7-15-2016-01350 projekt keretében egy a létesítménygazdálkodást teljes körűen támogató szakmai szoftvert fejlesztett ki (SmartBrick). A szoftver, önmagában, minden vonatkozásban, a legjobb piaci gyakorlatot figyelembe véve, segíti a felhasználók szakmai és adatkezelési tevékenységét. Egy pénzügyi rendszerrel összekötve, integrált rendszert alkot, amely a pénzügyi vonatkozásokat is kezeli, egy adat egy helyen történő kezelését megvalósítva. A GriffSoft Zrt. a saját pénzügyi rendszerével már integráltan kapcsolta a szoftvert egy a projekt keretében fejlesztett standard kapcsolaton (SDI) keresztül.

 

A szoftver úgy az ingatlan tulajdonosát, mint a kezelőjét, ill. a bedolgozó szolgáltatókat naprakész információkkal látja el, ezzel megalapozva a gyors, minőségi döntéseket, támogatva a hatékony és gazdaságos tevékenységüket.

 

A szoftver a következő főbb szakterületeket kezeli, a piaci igény kb. 97%-át lefedve: Ingatlan nyilvántartás; Bérleti szerződés kezelés; Partner nyilvántartás; Személy  nyilvántartás; Költségvetés tervezés, követés; Tevékenység tervezés; Berendezés nyilvántartás, Raktár kezelés, nyilvántartás; Közművek  nyilvántartása, kezelése; Számla adatok készítése, feladása; Napi bérletek, rendezvények nyilvántartása, kezelése; Help-desk; Iktatás, ügyiratkezelés; Számlaiktatás, -felosztás, -jóváhagyás; Projektek nyilvántartása, kezelése; Dokumentumok strukturált nyilvántartása; Emlékeztető, figyelmeztető funkció; Gépkocsi igénylés, menetlevél kezelés; Jelentésképek.

 

A GriffSoft Informatikai Zrt.  nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy megvalósítsa azt a célkitűzését, hogy a szoftver nem csupán egy adatkezelő legyen, hanem támogatást nyújtson szakmailag is a létesítménygazdálkodás folyamatainak kialakításához, kezeléséhez. A szakmai igényeket algoritmusokkal modellezve a lehetséges folyamatok mindegyikét automatikussá tette, ezzel a kezelő munkáját jelentősen könnyítve.

 

A WEB-es kialakításnak megfelelően az a célkitűzés is megvalósult, hogy a szoftver bármilyen eszközön (asztali gép, lap-top, tablet, mobil telefon), bármilyen böngészővel is használható legyen, ezzel megoldva a létesítménygazdálkodás egyik legnagyobb igényét, a mobilitást. A szoftver biztosítja, hogy a kezelő bárhol, bármilyen eszközzel teljes körű információt és támogatást kapjon munkájához, amivel a kapacitását és hatékonyságát jelentősen lehet növelni.

 

A szoftvert minden ingatlan tulajdonos vagy kezelő hatékonyan tudja használni, mint pl. társasházak, ingatlan befektetők, intézmények, intézményi hálózatok önkormányzatok (bérlakások kezelése).
 

SmartBrick bemutatása