Ügyfélkapu

 

A GriffSoft 30 éve meghatározó szerepet tölt be az ügyviteli szoftverek piacán saját fejlesztésű Forrás gazdálkodási rendszerével.  Magyar tulajdonú, dinamikus, lendületes és innovatív cégünk három városban is jelen van: Budapesten, Szegeden és Székesfehérváron. Közel 1000 vállalat, közigazgatási, költségvetési intézmény, Önkormányzat használja szerteágazó feladataira, az általunk fejlesztett Forrás és SmartBrick rendszereket, valamint ezek informatikai és szakmai szempontból kiemelten támogatott moduljait.

 

A három évtizedes tapasztalat biztos alapokat nyújt a GriffSoft dolgozói számára, melynek alappillérei a szakmaiság és a rugalmasság. Büszkék vagyunk arra, hogy minden kollégánkkal folyamatosan együtt fejlesztjük a céget, így a leghatékonyabban, a legjobb megoldásokat szállítjuk ügyfeleink változatos igényeinek megfelelően. Cégünk fő értéke, a magas szakmai színvonalú megoldás, amely komoly kihívást jelent egyéni szinten is, ezért olyan elkötelezett, önálló és értékteremtő kollégákat keresünk, akik felelősségteljesen néznek szembe a kihívásokkal.

Fejlesztéseink és ötleteink kiapadhatatlan Forrásként szolgálnak az ambícióval bíró, akár junior, akár senior szakembereknek. Termékpalettánk folyamatosan bővül, újabb és újabb megoldásokat találunk ki, legyenek ezek robosztus integrált teljes körű ügyviteli rendszerek, mesterséges intelligenciával támogatott, folyamatautomatizált, elektronikus ügyintézést szolgáló szoftver megoldások, vagy mindenki számára könnyen kezelhető látványos mobil alkalmazások.

A sűrűsödő feladatokhoz, projektekhez a következő kollégát keressük csapatunka:

 

 

Szakmai gyakorlat DevOps kollégának

 

Keressük azokat a lelkes, csillogó szemű, egyetemi hallgatókat, akiket érdekel, hogy lesz a leprogramozott szoftverből olyan csomag, amely az ügyfélnél telepíthető és hogy lehet a tesztelési és csomagkészítési folyamatokat automatizálni.

 

Elvárások:

  • 4 sikeresen lezárt félév
  • érdeklődés a DevOps téma iránt
  • felülnézeti rendszerszemlélet: itt nem a programozáson van a fókusz, hanem azon a folyamaton, ahogy a programkódból telepíthető alkalmazás lesz
  • legalább egy technológiáról hallottál már az alábbiak közül: Team Fundation Server / Azure DevOps Server, Git, Jenkins, Bash / PowerShell scripting

 

Előny:

  • hasonló tapasztalat, akár az egyetemi oktatás keretében végzett projektmunkáknál

Amit kínálunk:

  • szakmai fejlődés és hosszú távú együttműködési lehetőség
  • folyamatos szakmai kihívások, változatos feladatok
  • barátságos, segítőkész csapat
  • dinamikus, kimagasló szakmai színvonalat képviselő működés
  • rugalmas munkaidő, home office lehetőség