Ügyfélkapu

Támogatás 

 

a) Helyszíni támogatás 

(cikkszám: FORRAS216010, FORRAS216020)

A Forrás rendszer használata során a csatlakozott intézményeknél felmerülhetnek a fenti, rendszeresen nyújtott szolgáltatások igénybevételén túl helyi, a Helpdesk szolgáltatással már nem kezelhető problémák megoldására irányuló szakmai konzultációs vagy magas szintű informatikai ismereteket követelő rendszermérnöki szolgáltatások iránti igények. Ajánlattevőnek a szolgáltatások díjait a csatlakozó intézmény eseti megrendelését követően a helyszínen töltött leigazolt idő alapján kell elszámolnia a megrendelő intézmény felé. 

 

b) Támogatás távoli munkavégzéssel 

(cikkszám: FORRAS216021)

A Forrás rendszer használata során a csatlakozott intézményeknél felmerülhetnek a fenti, rendszeresen nyújtott szolgáltatások igénybevételén túl magas szintű informatikai ismereteket követelő rendszermérnöki szolgáltatások iránti igények, melyek az általánydíjas szolgáltatásoknak nem képezik részét és az elvégzésükhöz nem szükséges helyszíni jelenlét, azokat távoli eléréssel is meg lehet valósítani. 

 

Ezek különösen a következők lehetnek: 

  • migrálás: nagy tömegű adatbeviteli igény csatlakozott intézmények Forrás rendszerébe
  • meglévő adatbázis struktúra módosítása: jogszabályváltozásból, vagy egyéb intézményi működési változásból eredően új adatbázisok létrehozása, paraméterezése, meglévő adatbázisok leválasztása, archiválása, paraméterezések beállítsa, módosítása.
  • új formátum fejlesztése, meglévő módosítása: egyedi igény alapján, jogszabály által nem kötött formátumú, nyomtatványok, bizonylatok fejlesztése, módosítása.
  • egyéb

Ajánlattevőnek a szolgáltatások díjait a csatlakozó intézmény eseti ajánlatkérését követően a visszaigazolt megrendelés alapján teljesítés igazolás elfogadásával kell elszámolnia a megrendelő intézmény felé. A szolgáltatás igénybevételéhez az Ajánlattevőnek külön megrendelés sablont kell csatolnia, melynek kitöltésével egyszerűsödik annak lehívása.

 

c) Adatbevitel Forrás modulokhoz kapcsolódóan  (cikkszám: FORRAS216030, FORRAS216031)

A konzulensi és rendszermérnöki támogatáson felül felmerülhet Forrás adatbeviteli igény is, ebben az esetben Forráshoz értő szakembernek adatbeviteli tevékenységet kell végeznie a Megrendelő Forrás rendszerében az általa biztosított adatokkal. Ajánlattevőnek a szolgáltatások díjait a csatlakozó intézmény eseti megrendelését követően a helyszínen töltött leigazolt idő alapján kell elszámolnia a megrendelő intézmény felé. Nem tartozik ebbe a szolgáltatási körbe a migrációval kapcsolatos igény teljesítése.

 

d) Forrás szakértői munka

(cikkszám: FORRAS216022)

A „Forrás szakértői munka” egy szakmai ismereteket, tapasztalatokat igénylő munkavégzés, melynek eredménye egy szakmai dokumentáció

Mind a Forrás rendszert már alkalmazó intézmények, mind az azok mellett a keretmegállapodás futamideje alatt a rendszerhez még nem csatlakozott új intézmények csatlakozásakor, vagy annak előkészítésekor felmerülhet különféle szakmai anyagok, tanulmányok, felmérési anyagok készítésének igénye. Ajánlattevőnek ezt minden esetben helyszíni vagy online konzultációval, felméréssel kell kezdenie, majd a szakértői munkavégzést, az eredménytermék elkészítését Ajánlattevő székhelyén kell, hogy elvégezze. Ajánlattevőnek az elvégzett munkát a dokumentáció minőségi átvétele alapján kell elszámolnia a megrendelő felé.