Cégünk egyik meghatározó alaptevékenysége már kezdetek óta a fejlesztés. A GriffSoft Informatikai Zrt. küldetésének tekinti a lehetőleg minél teljesebb körű megoldás szállítását. Ez gyakorlatilag minden esetben azt jelenti, hogy az ügyviteli rendszer bevezetéséhez kapcsolódik egyedi fejlesztés. Ezek az egyedi fejlesztések lehetnek az alaptevékenységet támogató bonyolítói, termelésirányítási megoldások, további ügyvitelt kiegészítő analitikák vagy egyszerűen meglévő rendszerekhez interfész kapcsolatok. A feladatok sokszínűsége hozza magával a technológiai megoldások sokszínűségét. Microsoft alapokon igyekszünk ezekhez a technológiai megoldásokhoz a kompetenciáinkat fenntartani és folyamatosan fejleszteni.

Az évek során nagyon sok iparágban készítettünk termelésirányítási és/vagy bonyolítói rendszereket. A meghatározó referenciáink mutatják ezt a sokféleséget. Ezek közül nagyon sok területen komoly iparági kompetenciával is rendelkezünk a feladatok minél szakszerűbb ellátása miatt. Ezeken a területeken sokszor vállalunk integrátori szerepet is, hiszen minden szükséges informatikai kompetenciával nem feltétlenül rendelkezünk, viszont szakterületi ismereteink lehetővé teszik, hogy integrátorként is hozzáadott értéket képviseljünk. Ennek egyik legjobb példája a közlekedési vállalatok területe, valamint az autóbuszos fordaoptimalizáló rendszer. Közlekedési vállalatok részére partnercégeink segítségével teljes körű megoldást tudunk nyújtani.

A legújabb fejlesztéseink a mezőgazdaság területén történtek és a Forrás ügyviteli rendszerhez kapcsolódóan az elektronikus számlázás területén tudunk több szinten megoldást nyújtani.