Ügyfélkapu

KM-FI használat betanítás - oktatás

 

(cikkszám: GRFKGR185010, GRFKGR185011, GRFKGR185012, GRFKGR185020, GRFKGR185021, GRFKGR185030, GRFKGR185031, GRFKGR185032, GRFKGR185033, GRFKGR185040, GRFKGR185041)

 

A bevezetést követően a felhasználói kör változása illetve az alkalmazás változása miatt szükség lehet további oktatások megtartására. Ebben az esetben az Ajánlattevő vállalja az oktatások megtartását a csatlakozott intézmények megrendelése alapján. Az oktatások – laborszerű oktatás esetén – a tényleges munkavégzési környezethez hasonló informatikai feltételek biztosítása mellett, azaz számítógépekkel, kivetítési lehetőséggel, oktatási célú alkalmazás szerver eléréssel ellátott oktató teremben, előadótermi oktatás esetén pedig kivetítési lehetőséggel ellátott és székekkel berendezett teremben történnek.

Az Ajánlattevő – laborszerű oktatás esetén – biztosítja az oktatáshoz szükséges oktatói adatbázisokat, az oktatót (létszámtól függően segédoktatókat), oktatási tematikát, elektronikus formában rendelkezésre bocsátott elvihető oktatási tananyagot.

Az oktatások ára (és a lehívható cikkszámok) annak függvényében változnak, hogy a teljes oktatási infrastruktúrát az Ajánlattevő vagy a szolgáltatást igénybe vevő biztosítja.

Azoknál az oktatásoknál, ahol az oktatótermet és az oktatási infrastruktúra kialakítását nem az Ajánlattevő biztosítja és az oktatási infrastruktúra kialakítását az Intézmény nem tudja biztosítani, az oktatás igénybevételéhez szükséges igénybe venni az oktatási infrastruktúra kialakítási díját (GRFKGR185012) azért, hogy az oktatási adatbázisok és az oktatási szoftverkörnyezet kialakítását a Megrendelőnél az Ajánlattevő el tudja végezni.

 

Ebben az esetben az alábbi feladatokat látjuk el a cikkszám megrendelése esetén:

 

helyi infrastruktúra tesztelése

oktatószerver biztosítása (SQL)

adatbázisok szaporítása

install telepítése

kliensek telepítése

legfrissebb verziójú Forrás biztosítása

rendszermérnöki támogatás

adatbázisok archiválása oktatást követően

 

Azoknál az oktatásoknál, ahol az oktatótermet és az oktatási infrastruktúra kialakítását nem az Ajánlattevő, hanem az Intézmény biztosítja, az Intézménynek az alábbi feltételeket kell teljesítenie, illetve alábbi feladatokat kell elvégeznie:

 

Műszaki követelmények:

Forrás szerver oldali követelmények: 

Hardver: Quad Core processzor 2,5GHz, 500 GB HDD,  UPS, 

10. fő alatt 4 GB RAM

10-30 fő 8 GB RAM

30 fő felett 16 GB RAM

Szoftver: MS Windows 2008 server  64bit + CAL vagy későbbi verzió, MS SQL 2008 server vagy későbbi verzió + CAL 

Forrás kliens oldali követelmények:

Harver: 2Ghz Core 2 Duo processzor, 2 GB RAM, 120 GB HDD.

Szoftver: MS Windows 7 vagy későbbi verzió, Internet Explorer 7.0 vagy későbbi verzió, MS Office 2007 (Word, Excel) vagy későbbi verzió, Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable Pack x86/x64, Microsoft .Net Framework 4.0.

 

Feladatok:

A GriffSoft által átküldött adatbázisok alapján működő képes Forrás környezet biztosítása a legfrissebb verziókkal, felhasználónként külön oktatói adatbázisok létrehozásával.

A GriffSoft által átküldött kliens fájlok alapján működő képes Forrás környezet biztosítása a legfrissebb verziókkal. 

A kliens gépek adatbázis elérésének biztosítása a Forrás topológiának megfelelően. Griff által biztosított dokumentáció alapján

GriffSoft által megadott ellenőrző lista alapján a rendszer ellenőrzése kliens oldalról.

Rendszermérnöki támogatás: A Forrásban történő rögzítés elindulását követő két órában rendszergazdai ügyelet biztosítása az esetleges hibák elhárítására.

 

Ajánlattevő által biztosított oktatási helyszínek: 

Az alábbi helyszíneken biztosítja Ajánlattevő az oktatási szolgáltatás igénybevételéhez szükséges oktató termet a szükséges informatikai felszereléssel az azt igénylő csatlakozó intézmény számára. 

 

GriffSoft Informatikai Zrt. – 1041 Budapest, Görgey Artúr utca 69-71. oktatóterem – 57 + 14 fő laborszerű oktatásban vagy 100 fő előadótermi oktatásban

Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont - 8623 Balatonföldvár, Spur István u. 27. – 2 x 25 fő laborszerű oktatásban