Ügyfélkapu

Főnix Hotel

Vállalati rendezvényeink és tréningjeink rendszeres helyszíne. Az igények magas szintű és profi kiszolgálása jellemző. Ügyfeleink számára tartott oktatásaink egy részét is itt tartjuk. Ideális helyszín akár több csoportban történő képzések megtartására.


Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszter

Cégünk a klaszter gesztor szervezete és alapító tagja. A klaszter együttműködések következtében tovább erősödött a magas hozzáadott értékű kuta tás-fejlesztési tevékenységünk. Ennek köszönhetően versenyképes technológiák, termékek és szolgáltatások jöttek létre, amelyek új piaci lehetőségeket jelentenek.
A klaszter életében cégünk nagyon aktív szerepet játszik a K+F és üzleti célú együttműködések mellett részt vesz partner találkozókon, a benchmarking klub működtetésében, határon túli együttműködésekben és közös projektekben.


Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül cégünk 4 területen nyert pályázati forrást.
Ezek a következők:

  • Technológiai Fejlesztés a GriffSoft Zrt.-nél a GOP-2.1.1-09/A-2009-1496 jelű pályázat 2009.08.01-2009.10.31-ig.
  • Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység a GriffSoft Zrt.-nél a GOP-1.1.1-08/1-2008-0051 jelű pályázat 2009.04.01-2011.03.31-ig.
  • Közlekedés irányítási alrendszerek integrációját és hatékony működését támogató új generációs esemény alapú adatbázis tér és annak kezelését biztosító szoftverrendszer kifejlesztése a GOP-1.3.1-08/B-2009-0009 jelű pályázat 2009.10.01-2011.03.31-ig
  • Korábbi kutatási eredményeken alapuló, komplex és teljes körű optimalizálást lehetővé tevő fordaoptimalizáló megoldás fejlesztése a közlekedési szolgáltatók számára a GOP-1.3.1-08/B-2009-0042 jelű pályázat 2009.08.01-2010.10.31-ig

Mind a 4 projekt esetén a közreműködő szervezet a Mag Zrt.
 

 

Microsoft Magyarország

A Forrás keretrendszer és az egyedi fejlesztések Microsoft Windows szerver és asztali operációs rendszerekre, valamint a Microsoft SQL Server adatbázis kiszolgálóra készülnek.
A teljes körű Microsoft platform kompatibilitás folyamatos fenntartása érdekében a GriffSoft Zrt. részt vesz a Microsoft Partner Network programban, Gold Partner státuszban. Ezen program keretén belül a Forrás keretrendszer elemei a Microsoft által tanúsított kompatibilitási minősítést kaptak. Továbbá, számos munkatársunk rendelkezik MCP minősítéssel, amely tanúsítja kompetenciájukat a Microsoft technológiák alkalmazásában.

Rendszereink fejlesztésekor az aktuálisan rendelkezésre álló Microsoft technológiák közül a legalkalmasabb megoldások kiválasztására törekszünk, az elkészült termékek kompatibilitását pedig valamennyi cél platformon teszteljük. Ennek érdekében a GriffSoft Zrt. állandó MSDN előfizetéssel rendelkezik, amelynek keretében folyamatosan és teljes körűen rendelkezésünkre állnak a mindenkori legfrissebb Microsoft technológiák, eszközök és az ezekhez kapcsolódó tudásbázis.

A Microsoft platform kompatibilitáson túl termékeinket igény szerint integráljuk a Microsoft alkalmazásokkal. Például, a Forrás rendszer ügyviteli alrendszerei integráltak a Microsoft Office-szal, így lehetőség van a listák és egyéb generált dokumentumok Excel és Word formátumban történő előállítására, közvetlenül a Forrás funkciókból.

Mivel a GriffSoft Zrt. nem csak fejlesztői, hanem üzleti Microsoft partner is, ügyfeleink részére a Forrás rendszerrel együtt, kedvezményes áron tudjuk szállítani és telepíteni a Microsoft szoftvereket és szolgáltatásokat, valamint közvetlenül tudjuk támogatni a felhasználásukat és üzemeltetésüket.


Oracle Magyarország

Cégünk az Oracle termékeket ajánlja ügyfelei SOA, BPM kihívásaira, nyílt, szabványos megoldásokkal a termékpaletta legteljesebb eszközkínálatával.
A Forrás ügyviteli rendszer ügyfeleink workflow környezetébe integrálásával is biztosítjuk az üzleti folyamataik megbízható, és hatékony működését. Emellett felmérjük folyamataikat, integráljuk rendszereiket egységes workflow megoldásba Oracle alapokon.
Valamint a maximálisabb együttműködés támogatására ajánljuk Forrás ügyviteli rendszer használatakor az Oracle Database megoldását adatbázis környezetre, ahol Forrás rendszer futtatását biztosítjuk Oracle Database fölött.


Polygon Informatikai Kft.

Cégünk a Polygon Informatikai Kft.-vel közösen megvalósított eseményvezérelt adatbázistér alkalmazását javasolja különböző interfész felületeket igénylő alkalmazások egységesítésére. Az eseményvezérelt adatbázistér végzi a beérkező események (üzenetek) fogadását, kezelését, tárolását, valamint tartalmazza az események hatására lefutó folyamatokat. Mindez hasznos lehet egy konkrét cég több partnerével kapcsolatos interfészt igénylő adatcseréinek korszerű megoldására, illetve több cég azonos adattartalmú (régiós, országos) információs adatbázisának kialakítására. Jó példa erre a közösségi közlekedési szolgáltatóinak Transmodel alapú menetrendi, utas-tájékoztatási igényeket kielégítő eseményvezérelt adatbázistérének megvalósítása.


Szegedi Tudományegyetem

Nagy hangsúlyt fektetünk a belső folyamatok minőségbiztosítása mellett a szoftverek szabályozott mérhető minőségére. A Szegedi Tudomány Egyetemmel közösen a Forrás SQL ügyviteli script nyelvre kidolgozásra kerültek a szoftverminőség biztosítás eszközei. A szoftverminőség nagyon fontos két esetben:

  • szoftver-kritikus tevékenységek esetében, ahol a szoftver akár rövid időre történő leállása, hibás működése is komoly károkat okoz (pl. banki környezet)
  • hosszú követési időszakon (5-10 évnél is több) túl is biztosítani kell a szoftver belső minőségét a karbantartási, továbbfejlesztési költségek kiszámíthatósága miatt (pl. a Forrás Ügyviteli rendszer)

A szoftverminőségi elemekre építve a tesztelés minőségének javítására egy szoftvereszközt fejlesztettünk ki közösen. Az együttműködés kiterjed még az oktatás területére és egyetemi szoftverfejlesztési kompetenciák igénybevételére is.